HATAY / DÖRTYOL - Nurettin Baransel İlkokulu

Şbt

Okulumuz öğretmeni Emine Fatma ALKAN'ın ortaklığını yaptığı Esep eTwinning projesi.

Ock

NURETTİN BARANSEL İLKOKULU ''DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ'' PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZDA YAPILACAK SÖZ VARLIĞINI ZENGİNLEŞTİRME ÇALIŞMALARI.

Ock

4/B Sınıfı ğretmenimiz Emine Fatma ALKAN ve 10 Türrk, 3 Makedonyalı ortaklarla ''TASARRUF DEDEKTİFLERİ'' adlı proje çalışması.

Ara

Okulumuzda ''ÇEDES''(Çevreme Duyarlıyım,Değerlerime Sahip Çıkıyorum)toplantısı yapıldı.

Kas

10 KASIM 2023'TE ATAMIZIN ARAMIZDAN AYRILIŞININ 85.YILINDA  SEVGİ SAYGI VE RAHMETLE ANIYORUZ.

Kas

''EMANETİN EMİN ELLERDE NİCE SENELERE''CUMHURİYETİN 100.YILINDA BAYRAK VE ATATÜRK RESİMLERİ SERGİSİ

Kas

100.yılda okulumuzda cumhuriyet Bayramını öğrenci,veli ve mahalle halkıyla birlikte coşkulu bir şekilde kutladık.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yılını çeşitli projelerle tüm öğrencilerimizin katılımıyla kutluyoruz.

Eyl

Okulumuzda 100. Yılda "Emaneti Emin Ellerde, Nice Senelere" temalı Noktalarla ATATÜRK çalışması yapıldı.