HATAY / DÖRTYOL - Nurettin Baransel İlkokulu

Nurettin Baransel İlkokulu

Özerli Mah. Değirmen Cad. No1 Dörtyol/HATAY
Vizyon
İstiyoruz ki… Kendilerini sürekli yenileyen, okuyan, araştıran nesillerin yetişsin. İstiyoruz ki… Bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı sağlıklı ve huzurlu bir eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlansın. İstiyoruz ki… Dünü bugüne, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliği ile çalıştığı çevrede, bölgede ve ülkede model bir okul olalım.
Misyon
1.Bütün öğrencilerimizi Atatürk İlke ve İnkılâpları çerçevesinde bir üst öğrenime ve hayata hazırlamak. 2.Çağımızın gereklerine ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayan bireyler yetiştirmek. 3.Öğrencilerimizi ruh ve beden sağlığı yerinde kendisine güvenen girişimci, sorunlarının üstesinden gelebilen mutlu ve sağlıklı bireyler olarak yetiştirmektir.
Ders Başlama Saati:08.30 Ders Bitiş Saati :14.00
Özerli Mah. Kemal Duduoğlu Bulv. Değirmen Cad. No:3 Dörtyol/HATAY
Özerli mah.Değirmen cad.NO:Dörtyol/HATAY
İL MERKEZİNE UZAKLIK:89 km İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK:2 km