HATAY / DÖRTYOL - Nurettin Baransel İlkokulu

''TASARRUF DEDEKTİFLERİ''

4/B Sınıfı ğretmenimiz Emine Fatma ALKAN ve 10 Türrk, 3 Makedonyalı ortaklarla ''TASARRUF DEDEKTİFLERİ'' adlı proje çalışması.

''Tasarruf ihtiyaçlarımız kadar harcamak, ihtiyacımızdan fazlasını biriktirmek demektir. Dünya nüfusunun hızla artması ve kaynakların tükenmeye başlaması tasarruf konusunda bilinçlenmemiz gerçeğini ortaya çıkarıyor. Gelecek kuşakların bu konuda bilinçlenmesi amacıyla bir proje hazırlamaya karar verdik. Tüketim toplumunda yaşarken geleceği bilinçlendirmek en temel görevimizdir.''Bu amaçla okulumuz 4/B sınıf ğretmeni  Emine Fatma ALKAN, 10 Türk ve16-01-2024 3 Makedonyalı  ortaklarla ''TASARRUF DEDEKTİFLERİ''adlı projeye başlamıştır.Okulumuz adına ğretmenimize teşekkür ederiz.Verimli bir proje süreci gerçekleştireceklerine inanıyoruz.

Yayın: 16.01.2024 - Güncelleme: 16.01.2024 15:53 - Görüntülenme: 26